9 de febrer del 2014

Canvi de look.

Feia molt temps que tenia ganes de canviar els coixins del sofà de casa, tenia clar què hi volia posar però no s'havia com fer-ho. Us ho explico....volia fer un parell de coixins amb una estrella al mig, però no cosida sinó pintada, n'he vist en molts blogs, webs, al pinterest...i pensava .. no deu ser tan difícil, doncs noi no m'en sortia, probava pintures per a roba i no m'agradava com quedava, al final vaig estar a punt de desistir i vaig pensar en fer l'estrella aplicada. Però noooo!!!!!!! A Creativa Barcelona vaig trobar la sol.lució, quan menys m'ho esperava ni ho buscava ho vaig trobar!!!! Tot passejant  vaig veure un estand on una noia enganxava una plantilla de plàstic a la roba i amb una pintura de barra pintava sobre una superfície de plàstic, hi posava lanolina en spray, ho barrejava amb un pinzell i pintava sobre la roba, ho deixava assecar i quan ja estava ben sec ho planxava pel revés per fixar-ho.

Hacía mucho tiempo que tenía ganas de cambiar los cojines del sofá de casa, tenía claro que quería poner pero no sabía cómo hacerlo. Os lo cuento .... quería hacer un par de cojines con una estrella en medio, pero no cosida sino pintada, lo había visto en muchos blogs, webs, en pinterest ... y pensaba ... no debe ser tan difícil, pues no, no era tan fácil. He hecho pruebas con distintas pinturas para ropa y no me gustaba como quedaba, al final estuve a punto de desistir y pensé en hacer la estrella aplicada. Pero noooo!!! En Creativa Barcelona encontré la solución, cuando menos lo esperaba ni lo buscaba lo encontré!!! Paseando por la feria vi un stand donde una chica pegaba una plantilla de plástico en la ropa y con una pintura de barra pintaba sobre una superficie de plástico, ponía lanolina en spray, lo mezclaba con un pincel y pintaba sobre la ropa, lo dejaba secar y cuando ya estaba bien seco lo planchaba por el revés para fijarlo.



....i aquest és el resultat.

.... y este es el resultado.



























Aquests són els estris dels que us he parlat.


Estos son los utensilios de los que os he hablado.

Fins la pròxima!!!!

Hasta la próxima!!!

17 comentaris:

  1. Genial !!!, m'ha encantat, intentaré saber sobre el tema perque el resultat és impresionant. T'han quedat olt bonics tots. Te algun nóm aquesta técnica ???. Moltes gràcies, petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat és que no sé quin nom té, per lo que he llegit és un tipus de ointura a l'oli.
      Gràcies!!
      Anna

      Elimina
  2. Que bonitos quedan!!!!!
    son muy finos!!
    Montse

    ResponElimina
  3. Pues son la mar de resultones!!!! Y la técnica, una maravilla, no? Pues a disfrutarlos. Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, han quedado muy bonitos. Gracias!!!

      Elimina
  4. Que bonics t'han quedat! No coneixia aquesta tècnica i la veritat que és interessant perquè el resultat és molt bo. A disfrutar aquests coixins tan xulos...
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, la veritat és que han quedat xulo. Gràcies!!!

      Elimina
  5. Anna qué elegantes y bonitos te quedaron los cojines. Tu sofá se ve maravillosamente bien decorado!!! un ebsote cielo

    ResponElimina
  6. Ostres Anna m'encanten!!! Quina passada de coixins!

    Anna

    ResponElimina
  7. Ualaaaaaaaaaaaaa, quina xulada!!! Ho trobo genial!!! I el resultat m'encanta!!!! No coneixia de res aquests estris... xulissim!! petons!!

    ResponElimina
  8. No coneixia aquesta tècnica, hauré d'investigar ...
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Un canvi de look molt encertat. T'han quedat genials molt professionals.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Que chulada!!!, no había visto nada parecido, y la verdad es que te han quedado de lo mas original..., me encantan!!!

    Un besote.

    ResponElimina
  11. m'Encanten! gràcies per explicar com ho has fet!
    maria

    ResponElimina
  12. Te han quedado espectaculares! Bueno, a mi es que las estrellas me gustan en todas partes!! Ana

    ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!